Kjemper for Den Lille Mann i møte med «Samfundets støtter»

Kjemper for Den Lille Mann i møte med «Samfundets støtter»

Jan-Aage Torp har vært et begrep i norsk samfunnsliv siden han som 35-årig pastor i 1992 gjensvarte på det han oppfattet som et Gudgitt kall til å tale og anvende Guds Ord i de mest utfordrende omstendigheter. Han har siden 1992 medvirket i utallige nasjonale og internasjonale tv-sendinger og media-oppslag, og til tross for bratte motbakker i sitt personlige liv har han valgt å kjempe for Den Lille Mann i møte med «Samfundets støtter» (Henrik Ibsens drama av 1877). I sitt arbeid som President for European Apostolic Leaders (EAL), leder av Kristen Koalisjon Norge (KKN) og pastor for Oslokirken, sammen med sin kone Aina, bygger han relasjoner med samfunnsledere i Norge, Europa og globalt med sikte på å bygge tillit og kjempe for kristenfolkets og Guds Ords evige verdier.

TV-magasinet «IDAG fra hovedstaden med Jan-Aage Torp» begynte som hans hjemmesnekrede tv-produksjon i januar 2017, men ble straks en slager på web og sosiale medier.

Varemerket for Jan-Aages tv-magasin er tillitsbyggende samtale, respekt og vennlighet, tøffe spørsmål, og å sette agendaen. I sannhet taler Jan-Aage der andre tier, og han får samfunnets ledere til å gjøre det samme.

«IDAG fra hovedstaden med Jan-Aage Torp» har hatt en tenke- og planleggingspause siden årsskiftet, men i januar 2019 kommer vi tilbake igjen for fullt med TV Visjon som sendeflate i Norge, Sverige og Danmark og som den profesjonelle samarbeidspartner, og under det redaksjonelle ansvar av sjefredaktør Finn Jarle Sæle i avisen Norge Idag.

Når «IDAG fra hovedstaden med Jan-Aage Torp» relanseres i januar 2019 blir det med sterkere produksjoner enn noen sinne - med hovedstaden som utgangspunkt!

Powered by Cornerstone