Aktuelt/Vårt Lands TV-kanal legges ned etter bare ni måneder

Vårt Lands TV-kanal legges ned etter bare ni måneder

Hovedstadens redaksjon
09. Januar 2023
Vårt Lands TV-kanal legges ned etter bare ni måneder

Avisen Vårt Land legger ned sin TV-kanal etter mindre enn ni måneder, skriver avisen selv idag.

Vårt Land brukte forsiden og flere avissider i mars 2020 på å advare samfunnsledere imot å medvirke i «Hovedstaden med Pastor Torp» som hadde premiere på TV Visjon Norge den 23. mars 2020, med sjefredaktør i Aftenposten Trine Eilertsen som første gjest. Men Eilertsen lot seg ikke skremme, og hun er blitt etterfulgt gjennom snart tre år av utallige ideologer, samfunnsledere, ambassadører, kunstnere og religiøse ledere som har stilt opp til samtaler som bygger bro og skaper tillit i Norge.

Vårt Land omtalte i mars 2020 Jan-Aage Torp som «den ekstreme pastoren», og fulgte opp i juni-august 2021 med 24 siders intervjuer, kommentarer og lederartikler med advarsler imot pastoren, men avisen ble imøtegått av et et 20-talls ambassadører, klimageneral Erik Solheim, psykolog Einar Salvesen og pastor Karl-Axel Mentzoni.

- Det er behov for gode TV-kanaler i Norge, men Vårt Land-teamet har neppe den moralske gehalt til å kunne bygge bro og skape tillit i det fragmenterte norske samfunnet, sier Jan-Aage Torp i en uttalelse.

Powered by Cornerstone