Aktuelt/Spennende planer for 2021

Spennende planer for 2021

Hovedstadens redaksjon
21. November 2020
Spennende planer for 2021

Hovedstaden med Pastor Torp har sesongavslutning på mandag 7. desember med annen episode av trekantsamtalen om barnevernet med høyesterettsadvokat Per Danielsen og psykologspesialist Einar C. Salvesen.

Siden programmet med Jan-Aage Torp ble lansert på TV Visjon Norge den 23. mars 2020, er det blitt 32 episoder på norsk (ni episoder på engelsk, tekstet til norsk) med et bredt spekter av samfunnsaktører som gjester.

I 2021 kan Hovedstaden TV presentere spennende planer: Pastor Torp har allerede gjort avtaler med professorer i juss og medisin, dommere, topp-politikere fra ulike partier, toneangivende jurister og psykologer, ambassadører fra nasjoner i ulike verdensdeler, samt ulike samfunnsaktører.

Når reiserestriksjoner omsider blir opphevet, vil Jan-Aage i løpet av 2021 også reise til Strasbourg, Roma, Budapest, Warsawa, London, Washington og Moskva for å ta opp TV-samtaler på engelsk med ledere på det aller høyeste internasjonale nivå.

Hovedstaden TV ledes av Pastor Jan-Aage Torp, og tilhører Oslokirken, som er sendepartner med TV Visjon Norge. TV Visjon står for alle opptak og kvalitetssikring, og er utvilsomt Europas fremste kristne TV-nettverk.

Powered by Cornerstone