Aktuelt/Hovedstaden gjør som Netflix - episodene legges ut umiddelbart

Hovedstaden gjør som Netflix - episodene legges ut umiddelbart

Hovedstadens redaksjon
30. April 2020
Hovedstaden gjør som Netflix - episodene legges ut umiddelbart

TV Visjon Norges TV-sjef Gawdat Mtrious ligger foran de fleste i Norge i strategisk mediatenkning, Igår utfordret han meg til å etablere en to-delt lansering av episodene i «Hovedstaden med Pastor Torp», og jeg tok straks poenget og aksepterte med glede hans utfordring.

Selv følger min kone Aina & jeg nesten utelukkende TV via streaming-tjenester fra HBONordic, Netflix, NRK, TV2 Sumo, Viafree, Viaplay og TV Vision/VNPlay. Vi liker å bestemme selv når og hvordan vi skal se på TV.

I fire år har Aina & jeg lært oss til å verdsette den lille svarte boksen «Apple TV». Vi ser TV enten via Apple TV eller web - alltid.

Nå vil vi gjøre det mulig for Hovedstadens voksende seerskare å se våre programmer etter eget valg - i likhet med Netflix & Co.

Fortsatt vil hver episode lanseres hver mandag kl 19 på lineært TV på TV Visjon Norge. For alle de som foretrekker «vanlig TV», vil alt være som før.

Men for alle andre vil hver episode bli lagt ut fortløpende på TV Visions seksjon for TV Visjon Norge, under programseriens navn, «Hovedstaden med Pastor Torp». Umiddelbart etter at en ny episode er redigert ferdig av TV Visjon Norges dyktige stab, skriver jeg en kort beskrivelse av episoden med ledsagende bilde av gjesten og meg sammen, og umiddelbart blir dette publisert på TV Vision!

Parallelt vil vi fortsette å legge alle episodene ut her på vår dedikerte nettside for Hovedstaden: http://hovedstaden.tv/.

Velkommen til å se «Hovedstaden med Pastor Torp» når det passer inn i ditt tidsskjema og dine behov!

 

Powered by Cornerstone