Aktuelt/Hovedstaden møter våre gjester der det er bekvemt for dem

Hovedstaden møter våre gjester der det er bekvemt for dem

Jan-Aage Torp
18. Mai 2020
Hovedstaden møter våre gjester der det er bekvemt for demJan-Aage Torp gjør opptak i Vandrehallen på Stortinget, invitert av en fremtredende stortingsrepresentant

Hovedstaden som programkonsept er annerledes enn studiobaserte programmer. Fra første stund har vi kommunisert med våre gjester at vi ønsker å føre TV-samtalen i deres naturlige miljø - oftest på jobben deres.

Derfor har vi gjort opptak i ambassader, i medienes egne fasiliteter, domstolene, på vitenskapsakademiet, universitetet, og Stortinget.

Vi er stolte av vårt fedreland. Derfor setter vi alltid pris på å gjøre opptak i offisielle bygninger som taler sitt språk om Norges verdighet. Gjestene liker selv å vise frem den prakt som landet vårt besitter. Det samme skjer med ambassadører fra ulike land som ynder å føre TV-samtalene i sine flotteste lokaler. Det skulle bare mangle!

Det er en hetsgruppe i Norge som raser mot at jeg blir tatt imot på Stortinget for å gjøre opptak. Dette er en gammelstalinistisk tankegang. Enhver avis eller TV-kanal som tas imot av en stortingsrepresentant til intervju vil åpent fortelle at opptaket gjøres på Stortinget, og vil ikke prøve å skjule sin stolthet over vår flotte nasjonalforsamling.

La oss aktivt arbeide for ytringsfrihet for alle, og la oss for all del ikke tillate at personforfølgelse og rasistisk hets skal begås mot enkeltstående medier på grunn av at noen misliker dem. Heldigvis finnes det mange edruelige stortingsrepresentanter som ler av slike dehumaniserende holdninger.

Powered by Cornerstone