Aktuelt/Avisen Dagen får hjelp av en frafallen til endelig å presentere Hovedstaden

Avisen Dagen får hjelp av en frafallen til endelig å presentere Hovedstaden

Hovedstadens redaksjon
11. Mai 2020
Avisen Dagen får hjelp av en frafallen til endelig å presentere Hovedstaden

Et par dager før Hovedstaden hadde premiere den 23. mars, brukte den kristelige avisen Vårt Land storslegga til en frafallen pressesjef i Human-Etisk Forbund (HEF) til å advare kraftig mot vårt program.

Nå er åtte episoder blitt publisert, og kritikerne av TV Visjon Norge som har etterlyst større bredde i kanalen, har fått nettopp dette. Uten at Hovedstaden har bedt om en krone av seerne. 

Men Vårt Land har ikke hatt et eneste ord mer å si....

Idag slår avisen Dagen til - ved hjelp av en annen frafallen pinsevenn. Hans angrep på TV Visjon Norge har overskriften «Visjon Norge - Våre felles verdier skandaliseres».

Hans leserinnlegg avsluttes med denne advarsel:

«Norske kuluturpersonligheter stiller av uvitenhet, likegyldighet eller pragmatisk selvopptatthet opp i kanalens nye fasade-program, kalt Hovedstaden – med Jan-Aage Torp som programleder.»

Vi får bare takke Dagen for å ha brukt sin favoritt-frafalne-pinsevenn til å markedsføre Hovedstaden i sine spalter.

Avisen Dagen utmerker seg med daglige angrep og «avsløringer» om Jan Hanvold og TV Visjon Norge, men deres «undersøkende journalistikk» hopper glatt over interne overgrep - ikke minst i et av deres bilag, samt i en menighet på Vestlandet der Dagen-medarbeidere står sentralt.

Men Hovedstaden skal være glad for å ha vært nevnt i en advarsel fra en frafallen pinsevenn....

Powered by Cornerstone